OUT OF THE FURNACE

OUT OF THE FURNACE

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

REDITELJ: Scott Cooper
GLAVNE ULOGE: Christian Bale, Casey Affleck, Woody Harrelson, Zoe Saldana, Sam Shepard, Willem Defoe
TRAJANJE: 110 minuta

Scott Cooper je bio filmsko otkrovenje pre četiri godine filmom Crazy Heart, dokazujući da upada u rang odličnih reditelja prepunih senzibiliteta i talenta zahvaljujuči sjajnom ulogom Jeff-a Bridges-a. Zato nije ni čudno što je kasting njegovog novog filma neverovatan a očekivanja za ovaj film više nego velika. Pogledajte u nastavku prevedeni trejler filma.

Kao što možete uvideti iz trejlera, ovde nema kantri muzike i osvete čoveka koji nije u  korak sa svojim vremenom, već ljudska potreba za pravdom. Priča je triler prožet porodičnom dramom u rudaskom regionu oko Pitsburga. Iako je priča potpuno fiktivna socijalna pozadina ove priče je realna. Kao garant kvaliteta filma je i produkcijski duetRidley Scott i Leonardo DiCaprio. A što reći za glumačku ekipu? Izvrsna je!  Christian Bale , Casey Affleck  Zoe Saldana, Woody Harrelson, Willem Dafoe, Forest Whitaker i Sam Shepard.

Russel i njegov mlađi brat Rodney žive u ekonomski uništenom mjestu Rust Belt, no obojica oduvijek sanjaju o boljem životu i bijegu iz rodnog mjesta. Kada okrutna igra sudbine smjesti Russela u zatvor, njegov mlađi brat završi u krugu najokrutnijih i najnasilnijih osoba na tom području. Po puštanju iz zatvora Russel mora izabrati između slobode ili potjere za pravdom u ime svog brata.

OCENA: 7

Izvor

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar