Večna ljubav (Endless love) 2014

Večna ljubav (Endless love) 2014

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Rimejk filma sa istim nazivom iz 80-tih godina Večna ljubav (Endless love) 2014 koji je zasnovan na knjizi je sve ono što očekujete od romatičnog filma. Verzija iz 80-tih godina bila je dosta ozbiljnija jer su likovi bili mogo opsesivniji, ljubav je bila zabranjena sa razologom i ukratko rečeno bila je mnogo “luđih” stvari u njoj koja je činila film dobrim jer je film imao priču. U ovoj verziji filma Večna ljubav (Endless love) 2014 ostala je samo ljubavna priča bez onih ostalih elemenata koji bi činili film manje romantičnim a više uznemiravajućim (i samim tim i uzbudljivijim).

Radnja se dešava u južnom delu Amerike gde priča prati dvoje tinejdžera David-a (Alex Pettyfer) i Jade (Gabriella Wilde). Jade je bogata ćerka uglednog kardiologa, dok je David-s mehaničar sa problematičnom prošlošću. Njih dvoje se upozanju i odmah se zaljube. Međutim njihovu ljubav ne odobrava Jade-in otac i konstantno nastoji da ih razdvoji. Da li će Jade i David uspeti da ostanu zajedno?

Pa, očigledno da hoće jer se to vrlo jasno vidi iz naslova koji glasi “Večna ljubav”. Kao što sam napmenula film je apsolutno tipičan sa klasičnom ljubavnom pričom i elementima koje je čine, od načina na koje se dvoje mladih slučajno sretnu, do brzine kojom se zaljube jedan u drugog, do oca koji brani vezu i majke koja pokušava da ublaži situaciju.

Likovi nemaju neku preteranu dubinu odnosno priču iza sebe osim Davida o kome saznajemo pomalo nešto iz njegove prošlosti. Kako ovo ne bi bila samo čista romatnika imamo Davidovog prijatelja Mace-a (Oladayo. A. Okeniyi) koji se povremeno pojavljuje kao nosioc humora.

Ipak ovaj film je veoma dobro primljen od strane ženske populacije i videla sam mnogo pozitivnih recenzija bez obzira na sve mane koje film ima. Izgleda da dobra stara ljubavna priča sa dobro proverenim zapletom nikad neće izaći iz mode.

Dakle, očigledno postoji nešto u tom filmu (osim glavnih likova savršenog izgleda) što osvaja publiku iako ja nisam uspela to da vidim. Pa samim tim preporučujem svima koji su raspoloženi za čistu romatiku bez mnogo psihologije likova i bez mnogo problema da se prati priča.

endless-love-640x360

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reditelj : Shana Feste

Pisci : Shana Feste, Joshua Safran, Scott Spencer

Glavne uloge : Gabriella Wilde, Alex Pettyfer, Bruce Greenwood

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar