OVO JE KRAJ (THIS IS THE END)

OVO JE KRAJ (THIS IS THE END)

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

REDiTELJI:Evan Goldberg,Seth Rogen
GLAVNE ULOGE:James Franco,Jonah Hill,Jay Baruchel,Seth Rogen,Craig Robinson,Emma Watson,Michael Cera,Rihanna
TRAJANJE:110 minuta

Kao što samo ime to sugeriše, film je smešten u vreme Apokalipse, ne bilo koje, već one prave, biblijske s velikim A. Nakon što Jay Baruchel (fiktivna verzija stvarnog Jaya Baruchela) dođe iz Kanade u Los Angeles u posetu svom najboljem prijatelju, Sethu Rogenu (takođe fiktivna verzija stvarnog debeljka) njih dvojica odlaze na žurku kod Jamesa Franca (pogađate, fiktivne verzije stvarnog Franca), kome je Seth Rogen najbolji prijatelj i čije je prijateljstvo ma granici homoseksualizma i “bratstva”.

Naravno, Jay nešto ne gotivi previše Sethovo novo društvo, previše su bučni, odvratni ili pak, “previše dobri, jer niko ne može biti tako dobar”, objašnjava Jay za fiktivnog Jonahu Hilla. Kada Jay ode sa žurke po cigare, i kako bi malo odmorio od Sethove nove družine, pomalo iznerviran ponašanjem svog najboljeg prijatelja, Seth ga prati, i dok stoje u redu za kasom korejske prodavnice nastupa Apokalipsa.

Zemlja se otvara i guta Rihannu i mnoštvo drugih likova, a naši junaci se zaključavaju u kuću Jamesa Franca pokušavajući odgonetnuti šta se dešava. U toku boravka u toj kući oni se međusobno prepiru, mire, bivaju opljačkani od strane Emme Watson, pokušavaju izvršiti egzorcizam nad Jonahom Hillom, itd. Mnoštvu idiotizma koji ćete videti u ovom filmu nema kraja!

OCENA:5

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar