Ostrvo lemura: Madagaskar (Island Of Lemurs: Madagascar) 2014

Ostrvo lemura: Madagaskar (Island Of Lemurs: Madagascar) 2014

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Šta dobijete kada ukombinujete King Julian-a lemura iz crtaća Madagaskar, Morgan Freeman-a, reditelja dokumentaraca David-a Douglas-a i 3D kamere? Dobijete film Ostrvo lemura: Madagaskar (Island Of Lemurs: Madagascar) 2014 !
Film je napravljen kao dokumentarac u kojem na glas Morgan-a Freeman-a priča o uzbudljivom životu lemura na Madagaskaru. Jedan pogled na trejler nateraće vas da se zaljubite u ovaj film, pogotovo ako ste ljubitelj ovih preslatkih životnja.
Priča prati Dr. Patriciu Wright na putovanju u kom ona pokušava da pomogne lemurima čiji su životi često ugroženi. Cilj ovog filma je da nas edukuje o njima ali i da privuče pažnju na probleme koji ih ugrožavaju. Tako saznajemo mnoge stvari o ovim prelepim bićima kao na primer da su lemuri jedni od naših najstarijih predaka koji su se u Africi pojavili pre nekoliko miliona godina, i koji su sasvim slučajno emigriralu u Madagaskar, kao i da su u žene “glava kuće” kada se radi o porodičnim ulogama. Takođe saznajemo još mnogo zanmiljivih stvari koje ne želim sad da odam.
MAD_00152_S_35844468668771465Uz celu priču prate nas neverovatni kadrovi prirode u Madagaskaru pune šarenila i svetlosti, i naravno šašavi lemuri koji neće prestati da vas zasmejavaju. U toku jednog intervjua, novinarka je upitala reditelja filma, koliko sličnosti King Julian iz poznatog crtaća ima sličnosti sa pravim lemurima, na šta je reditelj David Douglas odgovori pkvgames da bismo se iznenadili kakv show znaju da naprave ta stvorenja i da se nimalo ne stide kamere. Takođe je rekao da su lemuri bili veoma druželjubivi i da su često boravili na kamerama ali i na kamermanima i da je zbog njih čitava ova avantura bila jedno nezaboravno iskustvo.
Zanimljivo je da su na premijeri filma u Los Anđelesu lemuri takođe bili prisutni, pa su uz podršku Morgana Freeman-a ponosno predstavljali svoj film.
Dokumentarac je kratkometražni, traje svega 40-ak minuta sadrži elemente koji su pogodni za gledanje u 3D formatu, što sigurno doprinosi tome da se osećate kao da nalazite upravo sa lemurima na tom ostrvu.
Svi koji žele da se oraspolože, nasmeju i uživaju u prelepim kadrovima i šašavim glumcima neka obavezno pogledaju film.
Reditelj : David Douglas
Pisac : Drew Fellman
Glavne uloge : Patricia Wright, Morgan Freeman, Pkvgames, Hantanirina Rasamimanana, lemuri

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar