Blizanci (Skeleton twins) 2014

Blizanci (Skeleton twins) 2014

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

The Skeleton TwinsTrejler za film Blizanci (Skeleton Twins) 2014 odaje utisak lake, pomalo ironične porodične komedije, međutim kada počnete da ga gledate film se zapravo bavi veoma ozbiljnim temama koje su samo ublažene povremenim humorom.
Blizanci (Skeleton Twins ) 2014 je priča o bratu i sestri Milo(Bill Hader) i Maggie(Kristen Wig) koji se nisu videli 10. godina. Na isti dan i jednog i drugog zadesi nesreća koja ih natera da se ponovo susretnu. Taj ponovni susret brata i sestre tera blizance da preispitaju svoj život i da vide zbog čega su im životi krenuli toliko lošim putem. Ključ za njihovu sreću verovatno leži u njihovom pomirenju jedan sa drugim.
Ova priča bavi se mnogim depresivnim temama koje proizilaze iz izgubljenosti pojedinca u svetu. Kada vam život nije onakav kakvim ste ga zamislili i kada još uvek “lutate” i tražite svoj put dešava se da nekada izgubite nadu da ćete naći ono što tražite. Ovakvi problemi muče i naše glavne likove kao i mnoge ljude u stvarnom svetu zbog čega je vrlo lako poistivetiti se sa Milo i Maggie i udubiti se u njihovu priču. Takođe njihova divna interakcija osim što će vas raznežiti i često i nasmejati ona će vas i nateraće da poverujete da su oni zapravo brat i sestra koji se međusobno nerviraju ali se ipak vole.
Kristen Wig i Bill Hader su već bili kolege i dugo su radili zajendo kao deo emisije Saturday night live. Tamo su glumili komične likove po čemu su i zapamćeni i zbog čega je toliko iznenađujuće koliko su se dobro snašli u ozbiljnim i tmurnim ulogama koje zahteva ovaj film.
Reditelj filma Craig Johnson se očigledno dobro snalazi u ovom žanru tragikomedije koja obuhvata ljude u tridesetim. On nam je od ranije poznat po filmu True Adolescent koja je takođe drama sa elementima komedije iz 2009.
Ovo je spor film koji obrađuje teške teme ali koji baca senku na te teške momente dobrim tajmingom komedije. Ko želi da pogleda lepu, tužnu priču sa srećnim krajem i odličnim kritikama ovo je film za njega.
Reditelj : Craig Johnson
Pisci : Mark Heyman, Craig Johnson
Glavne uloge : Kristen Wiig, Bill Hader, Luke Wilson

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar