Uhvati ritam 5 (Step up: All in) 2014

Uhvati ritam 5 (Step up: All in) 2014

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

 

Uhvati ritam 5 (Step up: All in) 2014 , je peti po redu film iz ove franšize. Kao peti film moram reći da se ne razlikuje mnogo od prethodnih što je zapravo i dobro: imate vaše omiljene likove iz prethodnog Step up-a, imate tipičnu ljubavnu priču, grupe plesača koji je bore jedan protiv drugog za glavnu nagradu, lošu glumu i puno puno fantastičnog plesa. Sve to čini da ovo bude prava uživancija za ljude koji su fanovi plesnih filmova. Ipak Step up filmovi su često uspevali da u sebi sakriju i poneku vrednu priču ili makar da se potrude da prikažu film na drugačiji način. Kao takav omiljeni mi je Step up Revolution u kojem se ples koristi kao sredstvo za ostvarenje dobrog i humanog cilja. A to je upravo ono što mi fali u ovom petom Step up filmu. Tu imamo našu grupicu plesača koji odlaze u Los Anđeles u potrazi za slavom. Pošto je Holywood surovo mesto većina ubrzo uviđa da im ovde nije mesto i odustaju ostavljajući vođu grupe Sean-a (Ryan Guzman) koji je odbio da se vrati u Miami. STEP UP 5

Sean okuplja staru Step up ekipu i odlazi sa njim na takmičenje gde se u ulozi protivnika javljaju njegovi prijatelji koji su ga ostavili u Los Anđelesu. Ko će na kraju da osvoji nagradu? (Mislim da je sasvim predvidivo). Ali koga briga, razlog zbog kojeg idete u bioskop jeste da gledate fenomenalne plesne tačke i to ćete tu i dobiti.

Kao što sam napomenula gluma je prilično loša ali treba imati na umu da ti ljudi uglavnom nisu glumci već plesači i da je akcenat svakako stavljen na njihove plesne sposobnosti. U svakoms lučaju fanovi Step up-a znaju već šta da očekuju.

Jedina dublja dimezija koju mogu da izvučem iz ove priče jeste da prilično dobro opisuje život umetnika koji se bori kako bi se probio i uspeo da živi od onoga što voli. Pokazuje da nešto (kao što je na primer LA) može biti i velika odskočna daska a može biti i pad u ponor ukoliko se neko ne snađe i to je u realnom životu i tako.

Dakle, ako ste raspoloženi da pogledate izuzetne (za ples) talentovane ljude smućkane u prihvatljivu pričicu Step up će biti odgovarajući film za vas

Reditelj : Trish Sie

Pisci : John Swetnam, Duane Adler

Glavne uloge : Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam G. Sevani

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar