MAMURLUK 3(HANGOVER 3)

MAMURLUK 3(HANGOVER 3)

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

REDITELJ:Todd Philips
GLAVNE ULOGE:Bradley Cooper,Zach Galifianakis,John Goodman,Ken Jeong,Ed Helms,Heather Graham,Justin Bartha
TRAJANJE:95 minuta

SINOPSIS
Fil (Bredli Kuper), Stju (Ed Helms), Alen (Zak Galifijanakis) i Dag (Džastin Bartha) ponovo su ekipa. Ovaj put nema venčanja, nema momačkih večeri. Šta onda može da krene pogrešno? Kada Čopor krene na put, sve opklade padaju u vodu.

O FILMU
Nakon uspeha filmova “Mamurluk u Vegasu” i “Mamurluk u Bangkoku”, koji su ostavili neizbrisiv trag u pop kulturi, autori su se odlučili za epski finiš. Las Vegas je mesto gde su stvari krenule loše, ali onim što se tamo stvarno desilo reditelj je hteo jednako da iznenadi i glumačku četvorku i publiku. “Ima dosta humora, putovanja, kao i misterije. Dotakli smo se i nekih stvari koje u prethodnim filmovima nismo previše analizirali, a sada smo ih istakli”, rekao je reditelj Filips i dodao: “Film obuhvata sve ono što se izdešavalo u prethodnim delovima, ali kraj ovog filma ima svoju logiku”. Bredli Kuper, koji tumači lik Fila, nezvaničnog vođe Čopora, kaže: “Priča koja je samo uzgred pomenuta u prethodnom filmu sada je postala osnovna. Govoreći kao gledalac i obožavalac ovog filma, najbolje u ovom delu je što je sve povezano i stavljeno u jedno.”

 

Glumac Ed Helms ističe kako je reditelj kapetan koga oni slede: “Može se reći da su ovi likovi prošli pakao, ali sve se završilo dobro. Ostali su ožiljci. Volim ovu priču i ove momke i sa zadovoljstvom sam čitao scenario za ovaj treći deo, da vidim šta ima novo kod njih.” Publika već dobro poznaje likove, za koje zna da će se uvek izvući iz nevolje. “Poenta je neverovatna količina humora koja dolazi iz ovih fimova”, rekao je Džems Čang, koji se vraća u ulozi Čaua. “Želite da saznate šta se desilo sa Čauom? Dobićete odgovor ubrzo, i to na spektakularan način.” U ovoj priči i četvorci ističe se Alen, koji pored svih trauma i drama kroz koje su zajedno prošli nije ništa naučio niti se promenio. Zak Galifijanakis, koji tumači ovog popularnog obešenjaka, kaže: “Malo mi gorčinu stvara pomisao da nakon ovoga neću biti u stanju da ponovo igram Alena. Bilo je lepo raditi ovo”. Galifijanakis dodaje da je svestan da mu je baš ovaj lik uticao na život i karijeru.
Autori smatraju da publika ne dolazi da pogleda ovaj film kako bi se prosvetlila i naučila nešto novo, već samo isključivo kako bi se zabavila i nasmejala. “Čini mi se da što nam je više bilo stalo do filma to smo se više smejali, a Todu i meni je mnogo stalo do ovih likova i hteli smo da završimo ovo posebnim tonom, a to je značilo i suočavanje s Alenom”, rekao je scenarista Kreg Mezin. Ne ističe da je Alen odrastao, ali on zaista počinje da se menja. Producenti smatraju da je bilo potrebno uneti novinu, jer Alen je veoma komičan, ni ovaj put nema izuzetka, ali razmišljanja su išla i u drugom pravcu. Morao je sazreti.

Kako god da stvari krenu naopako, prijateljstvo između ovih likova uvek je ostajalo isto. Utisak je da oni zaista brinu jedni o drugima. Sve je počelo u Las Vegasu, tamo se i završava. “Ovaj film je neverovatan, u smislu da smo imali padobrane koji lete noću po Vegasu, divlje životinje – na mestima gde ne treba da budu, i mnogo ludih stvari koje se dešavaju. Ali, sve je sa smislom. Mislim da Tod i ekipa nisu ni razmišljali da nadmaše prva dva dela. Namera je bila samo da se ispriča priča o daljem toku života ova četiri lika”, rekao je glumac Bredli Kuper. Reditelj Tod dodaje da je smešno setiti se predhodna tri filma i svih suludih stvari koje su radili i mesta na koja su išli. “Znam da je privilegija i retka stvar napraviti ovakve filmove i likove na koje će publika fantastično da odreaguje. Drago mi je da smo ispratili momke onako kako zaslužuju”, rekao je reditelj Tod Filips.
OCENA: 5

Izvor

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar