IZMEĐU SVETOVA (TWIXT)

IZMEĐU SVETOVA (TWIXT)

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

REDITELJ:Francis Ford Coppola
GLAVNE ULOGE:Val Kilmer,Bruce Dern,Ben Chaplin,Elle Fanning,Joanne Whalley
TRAJANJE:81 minuta

Twixt” je horror čuvenog Francis-a Ford-a Coppola-e sa odličnim Val Kilmer-om u naslovnoj ulozi. Sama priča je vezana za strašni gradić u kome se nalazi kula sa sedam satova koji pokazuju oduvek različita vremena. Ovaj gradić ima i mračnu istoriju vezanu za svirepo ubistvo grupe siročića, a sve to je ostavilo neizbrisiv trag na sadašnjost. Upravo u tu “sadašnjost” nenamerno “upada” srednje uspešan pisac horor romana, koga igra Val Kilmer. On je na svojoj turi i promoviše najnoviji roman, ali je evidentno da je njegova česta pripitost zapravo donekle pokušaj da zaboravi tragediju koja ga je slomila i koja ga i dalje razara a vezana je za smrt njegove kćerke.

Prošlost će se vratiti, a ovaj pisac će se naći tu da upotrebi ono što sazna za svoj budući roman. Prizori će biti strašni, biće prikazani i pomenuti siročići i kako se prema njima ponašao strašni učitelj.

Ljubitelji istinskog horora će uživati, a Coppola će u svom maniru briljirati. Scene su strašne, igra senki moćna, a sama atmosfera u filmu avetinjska. Zato, ljubitelji horora moraju da pogledaju “Twixt” i uživaju.
OCENA:5

Nauči one koji ne znaju. Podeli post sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar