Elitiko::Strani filmovi sa prevodom| Serije| Crtani| Domaci filmovi
Welcome
Login / Register

Strani filmovi sa prevodom - Waiting for Forever (2010)Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

URL


Published by Elitiko Admin in Avantura Romansa
17,066 Views

Description

Postoji nekoliko razloga zašto smo danas odlučili da vas počastimo ovim filmom. Jedan od njih je svakako drugačiji pristup romatičnom filmu, posebno romantičnoj drami koja u fabrici snova prolazi kroz krizni period. Drugi razlog je taj što kreatori ovog ostvarenja nisu uspeli u svojoj zamisli. Pokušavajući da se otisnu u vode koje je proslavio film „Notebook“ gde slojevitost doprinosi samoj hemiji i romantici, autori ovog ostvarenja nam donose popriličnu zbrku.
Ema Tvist i Vil Doner su se upoznali još kao deca u komšiluku, gde je njihov odnos cvetao u kućici na drvetu, lokalnim baštama i sličnim mestima koja interesuju decu u predtinejdžerskoj dobi, sve dok Vilovi roditelji ne poginu u nesreći voza, ostavljajući njega i negovog starijeg brata poprilično same na svetu. Oni se odseljavaju, dok srce Vila Donera ostaje zarobljeno jednom Eminom rečenicom… Preko jednu deceniju kasnije, pomno prateći Emina kretanja Vil saznaje da se ona vraća u njihov rodni grad. Za njega je to idealna prilika da stane pred nju i kaže joj stavi koje ga muče poslednju deceniju…
Veliko je pitanje da li su na platnu dvoje glavnih glumaca Tom Sturdž i Rejčel Bilson ostvarili bilo kakvu hemiju. Iako ja to nisam video, veliki deo publike misli suprotno. Gorepomenuta slojevitost je samo otežala praćenje filma, jer su dodatni zapleti (komplikovane emotivne veze, smrt bliske osobe, mentalne devijacije…) ubačeni neprirodno, što se oseća većim delom filma. Ostaje još samo činjenica da su se koliko reditelj toliko i scenarista (ovo mu je drugi film ikada napisan) potrudili da donesu nešto malo drugačije.

Show more

Post your comment

Comments

Be the first to comment
RSS
Da bi svi filmovi radili morate postati clan nase FB stranice, klikni LIKE!
 x