Elitiko::Strani filmovi sa prevodom| Serije| Crtani| Domaci filmovi
Welcome
Login / Register

Strani filmovi sa prevodom - Waiting... (2005)



Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

URL


Published by Elitiko Admin in Komedije
1,879 Views

Description

Film je debitantsko ostvarenje scenarista i redatelja Roba McKittricka, a zbog grubog humora mogao bi se svidjeti poklonicima opusa braće Farrelly.
Dean ima 22 godine i zaposlen je kao konobar u restoranu brze prehrane Shenaniganz. Njegova majka smatra da bi trebao biti ambiciozniji i kao uzor mu postavlja bivšeg školskog kolegu koji je nedavno diplomirao strojarstvo i odmah dobio izvrsno plaćen posao. Poslovođa Dan ponudi Deanu unapređenje na mjesto svog zamjenika, no Dean nije siguran da li to želi. Ako prihvati, imat će veća primanja i bolji status, ali istodobno bi se time više vezao za posao u kojem ne želi provesti cijeli život. Uz Deana, u restoranu radi niz mladih konobara i konobarica, dostavljača, kao i osoblje kuhinje, a upravo je primljen novi zaposlenik Mitch. Najekstrovertiraniji konobar je Monty, koji je ponajviše zainteresiran za seks u neuobičajenijim izvedbama. Tu su i psihički opterećeni Calvin, koji nikako ne uspijeva nijednu djevojku pozvati na spoj, neurotična Naomi, zavodljiva Serena, Deanova djevojka Amy...

U glavnim su ulogama J. Long, koji se afirmirao kao partner Brucea Willisa u "Umri muški 4" i R. Reynolds (Blade: Trinity, Just Friends). Spomenimo na kraju i da je 2009. "Waiting..." dobio nastavak "Still Waiting", koji je također napisao i režirao, s dijelom glumačke ekipe prvog filma, Rob McKittrick, no taj film nije došao u kina nego na video.

Show more

Post your comment

Comments

Be the first to comment
RSS
Da bi svi filmovi radili morate postati clan nase FB stranice, klikni LIKE!
 x